træ vinreol

Det traditionelle materiale til vinreol er træ, hvilket er et sofistikeret og tidløst valg. Selvfølgelig er brugerdefinerede vinkældre også typisk lavet af træ, for at fuldføre udseendet. De mest populære trætyper, der anvendes til brugerdefinerede vinreoler, er redwood og mahogni, og de kan komme med en række træpletter. Kvalitet træ vinreol er ekstremt holdbare og vil ikke bøje eller knække. Mere om specifikke trætyper til træ vinreol følger:

Redwood Vinreol

Naturlige olier i redwood vinreol gør disse træarter til et fremragende valg til vinreol, fordi olierne er konserveringsmidler, der beskytter træ mod skimmel og fugt. Ufarvet redwood er så smuk som når det er farvet. De mange farvevarianter giver mulighed for at vælge en stil, der passer til din særlige smag.

Vælg en god solid vinreol

Den billigste type træ til vinreol er fyr. En anden fordel ved fyr er, at den kan farves til en farve, der matcher stort set enhver form for træfinish. Dette kan sikre en god koordinering med dine øvrige møbler og polstring.

Mahogni

Mahogni er et meget populært træ til brug i opførelsen af ​​vinreol, vinhyller, værelser og brugerdefinerede vinkældre. Det modstår vævning, hævelse og fugtighedsforfald. For at forhindre, at meldug dannes og forringelse forårsaget af temperaturudsving, bliver mahogni ofte farvet og lakeret. Mahogni er det valgte træ til mange high-end vinopbevaring design.

METAL VINE RACKS OG MERE

Metal vinreol tilbyder et moderne alternativ til træ vinreol. Mulighederne med metal er uendelige. Ved køb af metal vinreol skal du være sikker på, at der er robust konstruktion. Derudover har du en bred vifte af muligheder, fra udsmykkede designs til slanke, moderne stilarter. Metal vinreol kan potentielt tilføje særskilt raffinement, stil og / eller en kunstnerisk berøring til din vinopbevaring.

Hvad er det bedste materiale til dine vinreoler

Der er ingen grund til at begrænse den type materiale, der bruges til at opbevare vin, så længe strukturen er robust og ikke bøjer eller knækker, hvilket vil skade din vinindsamling. Du kan finde glas vinreol, plast vinreol og måske andre materialer til vinopbevaring. Det handler kun om smag og præference.

MERE PÅ VEJ

I næste serie af vores serie om anbefalinger til vinreol lærer du om typer vinreol. For smukke brugerdefinerede vinreol, kontakt Rosehill Vinkældre. Vi specialiserer os i brugerdefinerede vinkældre, og de kan omfatte mange forskellige slags vinopbevaringshylder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *