Elevationssenge

justerbar base med nul-tyngdekraften Har du længtes efter en justerbar seng? Hvis du har set disse late-night infomercials, der synger og roser disse typer af Elevationssenge, er det ikke underligt. De ser storslåede ud. Og der er faktisk dokumenterede fordele ved at eje en seng, der justerer for at passe til din yndlings sovestilling – især for folk der lider af forskellige sundhedsmæssige problemer.

Sove med dit hoved, knæ eller fødder hævet dette kan hjælpe med at lindre en række ubehagelige problemer, men Elevationssenge med justerbare baser har også deres ulemper. Hvis du er på markedet for en justerbar seng, skal du overveje de mange fordele og ulemper ved justerbare fundamenter, før du køber.

Pro: Justerbare senge hjælper folk med medicinske problemer

Hvis du lider af åndedrætsproblemer som astma eller allergi, kan sove med dit hoved forhøjet bidrage til at holde dine luftveje åbne. Forhøjning af dit hoved giver tyngdekraften mulighed for at stimulere dræning af bihulerne. Det samme gælder for mennesker, der lider af syre reflux. Et andet stort plus: Justerbare Elevationssenge kan bidrage til at reducere snorken.

Elevationssenge er gode for din sundhed

En seng, der giver dig mulighed for at hæve visse led, som knæ og ankler, er også gavnligt for alle, der lider af gigt eller ledsmerter. Rygsmerter er et andet problem, at en justerbar seng kan hjælpe med at lindre.

Forhøjede senge hjælper blodet til at cirkulere lettere i kroppen, hvilket er nyttigt, når man beskæftiger sig med et utal af sundhedsmæssige forhold, herunder højt blodtryk, hjertesygdomme og andre kredsløbsproblemer.

At have en seng, der kan justeres, kan også gøre det nemmere at komme ind og ud af Elevationssengen for personer med mobilitetsproblemer.

ulemper: Justerbare Elevationssenge kan være dyre

Forvent at betale mere for nemheds skyld at have Elevationssenge med en justerbare seng ramme. En seng, der ellers ville koste omkring kr 1000, kunne koste så meget som kr 2.500 som en elektrisk justerbar seng. Du betaler mere for at købe denne type seng og for at opretholde den, men du vil udligne prisforskellen i komfort og bekvemmelighed – og helt muligt, færre medicinske regninger.

Pro: Mange justerbare Elevationssenge har opvarmning, køling eller vibrationsteknologi

En seng, der opvarmer sig til dig om vinteren eller afkøler dig om sommeren, er en drøm, der er i orden, og mange elektriske justerbare senge tilbyder denne form for bekvemmelighed. Din justerbare seng kan også vibrere for at hjælpe dig med at sove på de nætter, når søde drømme er uhyggelige.

En elevationssenge er højt teknologisk

ulempe: Justerbare senge kræver vedligeholdelse

Justerbare senge har motorer, gear og bevægelige dele, som efterhånden vil slides op og skal repareres eller udskiftes. De bedste justerbare senge leveres med garantier for at kompensere for disse omkostninger, men du bør vide, at omkostningerne ved at opretholde en elektrisk seng typisk er mere end en stationær. På grund af dette er det vigtigt at købe en justerbar base fra et firma, der leverer service, hvis du har brug for det.

Pro: Justerbare er utroligt behageligt

Simpelthen, indtil du har forsøgt at ligge i nul-tyngdekraften på en justerbar base, kan du ikke forestille dig, hvor vidunderligt det føles. Tænk flydende i en sky. Eller suspenderes i vand. Bare tag vores ord for det, og prøv det. Nok sagt.

Pro: Justerbare senge er tilgængelige i hver størrelse

Uanset om du har brug for en lille seng bare for dig selv, eller du vil have en rummelig king size seng til dig og din ægtefælle, finder du hvad du behøver i en elektrisk seng. De fås i alle sengestørrelser, det er ikke nødvendigt at skimme på rummelig komfort eller købe mere seng, end du har brug for, når du køber en justerbar version.

Den bedste måde at afgøre, om en elektrisk justerbar seng passer til din livsstil, er at besøge et showroom og tale med en repræsentant. Prøv de senge, der er på displayet for at se, hvordan de føles, og hvordan de virker, før du tager det kostbare spring. De fleste mennesker, der køber elektriske senge, elsker dem så meget, de aldrig ville overveje at sove på en traditionel seng igen, men det er godt at være sikker, før man køber sin første elevationseng.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *