kunstige blomster silke

I dag har jeg inviteret blogger, Rebecca Levinson, fra Grasshopper til at dele hendes favorit blomsterblogger. Grasshopper er et firma “bygget af iværksættere, for iværksættere.” De er store fans af, hvordan blomsterhandlere især bruger blogging og sociale medier til at hjælpe deres virksomheder med at vokse. Læs mere om Rebeccas foretrukne blomsterblogger nedenfor:

Blomster er lidt af en big deal. De er en konstant og pålidelig tilstedeværelse på nogle af livets største øjeblikke og mest udfordrende forsøg. De er straks et simpelt koncept og en kompleks global industri. Blomster har inspireret malere, forskere og utallige andre i århundreder.

Det er ikke underligt, så har kunstige blomster også udskåret deres eget hjørne af blogosfæren. Uanset om du er en professionel, en amatør eller bare en fan, her er fire blomsterblogger, bør du helt sikkert tjekke ud.

Floret Flowers Blog: Lovely Community

Floret Flower Farm er blevet kendt som en af ​​landets bedste “bondeblomsterbutikker”, og deres historie er lige så romantisk som deres arrangementer. De leverer kunstige blomster silke til specialbutikker i Stillehavet Nordvest, og opretter buketter og arrangementer selv. De driver også workshops, der tiltrækker landbrugerens blomsterhandlere fra hele landet.

Erin Benzakein er grundlæggeren af ​​og blogger for Floret. Foruden landbrug og blomsterarrangement er hun en amatørfotograf, så bloggen er fuld af drømmende billeder af deres arrangementer og gård. Nogle af de tilbagevendende temaer på Floret bloggen er:

Blogger af kunstige blomster

The Seasonal Flower Alliance – Et ugentligt projekt til at samle en buket sæsonbestemte kunstige blomster. Alle er inviteret til at spille. Designere kan sende et link til deres billeder i kommentarerne hver uge og / eller bruge hashtag blomster på Instagram.

Interviews – Med en tilstået lidenskab for og forvirring af andre bondeflorister. Masser af Q & A, og masser af inspiration.

Dette øjeblik – Disse udsendes ugentligt (for det meste). Et billede fra den foregående uge uden kommentar eller forklaring. En sjov, undertiden mystisk, lille indsigt i livet på gården.

Floret blog opdaterer normalt en eller to gange hver uge, og om det er et stort interview eller et enkelt, ikke-billedet billede, er læseren aldrig skuffet.

Saipua Blog: Fredelig Lidenskab

Saipua designstudio i Danmark er en del af en blomstertrilogi, der omfatter, to skoler. Den rå lidenskab og skræmmende smukke vision, der driver alle tre af disse projekter – med det enestående formål, synes at dække staten New York med smukke blomster – vises regelmæssigt på Saipau bloggen.

Grundlægger og kreativ direktør for Saipua, Sarah Ryhanen er en selvlært blomsterdesigner, bonde og blogger. Hun er medejer af verdens ende og medstifter af den lille blomsterskole. Hendes vilde, kreative ånd er bevist i hendes arrangementer og hendes skrivning.

Se hvad der skrives af blog indlæg om kunstige blomster

Blogindlæg er ikke regelmæssige eller temaer. Det meste af tiden er der ikke engang titler. Meget forfriskende! Hver enkelt er omkring 75% visuelt mesterværk (15% opdateringer og 10% strømbevidsthed. Imellem snapshots af smukke blomsterarrangementer og bag- scenes candids skriver Ryhanen om bryllupper, deres rekordopsamling og jordnøddesmør sandwicher, og på en eller anden måde passer det hele sammen. Der er en dejlig slags melankoli, der strenger mørke billedtoner til personlige musings og efterlader læseren fredelig og inspireret.

Tulipina: Unik, Naturlig Skønhed

Tulipina er et boutique-blomsterstudio i nærheden af ​​København, der ejes og drives af Kiana Underwood. Underwood tilføjer skønhed primært til “eklektiske arrangementer” og bryllupper, og hendes arbejde er blevet præsenteret i en lang række magasiner og hjemmesider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *