omkring din altan

Den første ting, du vil gøre, er at designe balkonen ved hjælp af de ønskede materialer og de ønskede dimensioner. Den bedste træsort, der kan bruges til ethvert projekt, der involverer det udendørs, er træ, der er blevet trykbehandlet, da det er i stand til at stå op mod elementerne og insekter bedre end andre træsorter.

Sørg for, at dine designplaner indeholder lokale bygningskoder vedrørende balkonbygning. I det mindste giver disse koder dig retningslinjer for gulvbjælkeafstand, højde på håndskinne og balusteafstand.

Trin 2 – Køb materialer

Nu hvor du ved, hvad din grundlæggende plan er, skal du besøge din lokale hardwarebutik, så du kan købe de nødvendige materialer. Vi har nævnt de fleste af de materialer, du har brug for i begyndelsen af ​​denne artikel, men dine materialer kan variere afhængigt af de nøjagtige planer for din balkondesign og konstruktion.

Trin 3 – Start installationen

Begynd med at skære din hovedbok og gulvbjælker til de ønskede målinger, afhængigt af hvad din individuelle plan er for konstruktionen af ​​din brugerdefinerede altan. Spænd disse stykker på plads, og sørg for, at du bruger lagerskruer til at sikre hovedboksen. Brug seks tommer forsinkelsesbolte mindst for at få de bedst mulige resultater.

Se de bedste måder at bygge en altan på

Dernæst monteres bjælkeliste, så gulvbjælken fastgøres på sin plads. Kontroller igen, om der er nogen regler for bjælkelængde i dette tilfælde.

Trin 4 – Installer undergulv

Nu er du parat til at installere dit undergulv, som kan fremstilles af krydsfiner. Sørg for, at undergulvet både er limet og skruet ordentligt ind i bjælkerne, så det er solidt og sikkert.

Trin 5 – Tilføj rækværksunderstøttelsesindlæg

Når dette er afsluttet, kan du rette hjørnestøttestolperne, der vil blive brugt til håndskinnerne. Skær stykker 4×4 træsorter til den foreskrevne højde (ca. 36 til 42 tommer over balkonbundet er standard) og forankre dem til undergulvet. Du kan tilføje ekstra støtteposter til gelænderet, hvis din altan er særlig stor. På denne måde kan ræklens længder holdes korte for at forhindre, at de falder ned i midten.
Brug 2x2s til toppen af ​​håndskinnerne, så de er lette at gribe, og fastgør dem til de understøttelsesstolper, du har installeret
omkring din altan.

Se hvad du skal vælge af altaner

Dine balustre kan skæres i uanset design eller bredde, du gerne vil have, men de skal være adskilt ikke mere end fire inches fra hinanden, når de er sikret. Trin 6 – Etabler etage Med hvilken tømmer du besluttede på i starten, er det på tide at tilslutte dit rigtige balkongulv. I din oprindelige plan skulle du have lagt ud, hvordan du ville have brædderne skåret til din størrelse, grundplan og dimensioner, så på dette tidspunkt skal du skære din gulvbelægning i størrelse og begynde at fastgøre det til undergulvet med treskruer og klæbemiddel. Trin 7 – Afslut Nu kan du afslutte prikken over i’et på din egen personlige altan, inklusive farvning, forsegling eller maling af håndskinnerne og resten af ​​balkonen, så den passer korrekt til dit hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *