God isolering

Hvordan du beslutter dig for at isolere (og ventilere) din van-konvertering kan betyde forskellen mellem at leve komfortabelt i de kommende år eller at levere håndklædet, så snart du oplever en kold nat. Sove i en frysende kold varevogn, fugtig fra kondens er ikke noget, som nogen vil have. God isolering er afgørende for at leve en lang og glad vanlife.

En hurtig google eller søge gennem van konvertering forums og du vil finde dig selv en bundløs pit af meninger. Det er lidt af et minefelt, og det kan nogle gange forlade dig med flere spørgsmål end svar.

På ingen måde hævder jeg at kende den absolutte bedste metode til isolering af din varevogn; Jeg deler simpelthen en guide til, hvad jeg har gjort, hvorfor jeg har gjort det og vigtigst af alt, at dele min mening om, hvor godt det har eller ikke har fungeret.

Isolering er vigtigt er i et hvert hus

FORDELE AF GODE ISOLERING OG VENTILATION:

Temperaturregulering: Hurtigere at varme om vinteren og lettere at holde sig køligt om sommeren.

Minimere kondensation: hjælper med at holde kondensation til et minimum = ingen fugt / form.

Lugt bedre: God ventilation hjælper med at reducere lugt, såsom madlavning, hunde eller fugtige lugte.

Beskytter din varevogn: Din vare kan vare længere. mindre fugt betyder mindre rust / rot.

Opretter en lydbarriere: Isolering kan betydeligt medvirke til at blokere støj udefra.

Disse er kun nogle fordele ved en velisoleret varevogn. For mig var montering af isolering og skabelse af god luftstrøm en spilleskifter og har gjort vores varevogn til et mere behageligt sted at bo.

Der er ingen tvivl om, at der vil være mange, der siger, at vores ide om isolering er forkert, og du bør følge deres vej. Et kig på nettet, og du ser hundredvis af forskellige meninger på den “rigtige” måde at isolere. Mit råd er at tage råd fra dem, der har reel erfaring med at bygge og bo i en varevogn og så gøre det fornuftigt for dig.

Isolering er et vigtigt at bruge

For mig er god isolering nede på to ting:

En forseglet fugtbarriere, der forhindrer kondensering.

En god, ikke-absorberende isolator til opbevaring af varme.

Kondensation er Vanlife. Det fører til fugt, hvilket fører til skimmel og råd, hvilket fører til en meget ulykkelig camper.

Jeg kan ikke stress nok, hvor vigtigt det er at holde fugt i bugt, det vil være en af ​​de største faktorer for dit komfortniveau under rejsen.

Foruden at holde fugt væk, vil du holde op med varme. Uanset hvordan du beslutter at varme din varevogn, vil du beholde denne varme så længe som muligt, en god isolator som Celotex er vigtig for at holde varmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *