teambuilding øvelser klasse

Vi specialiserer os inden for indendørs teambuilding øvelser og tilbyder et unikt udvalg af dokumenterede aktiviteter opbygget i mere end 20 år. Så glem udendørs fysiske udfordringer, som sandsynligvis vil fremmedgøre mange mennesker inden for dit team. Glem også det uforudsigelige vejr! Vi kan levere indendørs aktiviteter overalt – ved hjælp af dit eksisterende kontor, mødelokale eller konferencehal – og alligevel ændre miljøets følelse helt. Få et tilbud uanset hvilket stadium du planlægger din næste begivenhed. Vi kan give et tilbud inden for en time. Fuld kontaktoplysninger findes på vores Kontakt os side.

Den store indeni, men et transformeret miljø

Når folk først tænker på teambuilding øvelser, viser de ofte udendørs begivenheder, med meget udfordrende fysiske udfordringer, ofte i vind, regn og mudder. Desværre er det enten for varmt eller for koldt for nogen.

Udendørs fysiske begivenheder skaber ofte ‘tabere’ såvel som ‘vindere’, hvilket betyder, at de ikke virker for alle.

Derfor fokuserer vi på indendørs teambuilding øvelser, der er designet til at blive nydt af alle.

Vores begivenheder er ikke afhængige af vejret, så succesen for din holdbyggesession er garanteret.

Indendørsmiljøet er perfekt til teambuilding øvelser klasse. Vi finder, at grupper fokuserer bedre på facilitatorer og andre kolleger uden tilstedeværelse af eksterne stimuli eller distraktioner. Også specielt til musikbaserede arrangementer skaber vægge en meget klarere, klangfuld og sammenhængende lyd.

Teambuilding øvelser er noget der skaber sammenhold

Teambuilding øvelser inde betyder ikke behov for skift af tøj eller flytning til et nyt sted, hvilket tager tid og penge.

Vores aktiviteter er meget omkostningseffektive. Vi specialiserer os i at bruge dit eksisterende mødelokale, kontor eller konferencehal. Alle vores aktiviteter er designet til at arbejde hvor rummet er til en præmie.

Selvom vi bruger din placering (som et mødelokale), vil vi i kraft af vores teambyggeri og deres måde gøre det lettere at ændre følelsen af og folks opfattelser af det miljø. Dette giver en meget nyttig forretningsmetafor.

Tag ikke risikoen med et ikke-bevist indendørs holdbyggespil, hvilket kan vise sig katastrofalt. Vi tilbyder en stor portefølje af velprøvede aktiviteter til det store indeni. Hver af disse har en dokumenteret track record med en bred vifte af grupper og organisationer. For at sikre succes gang på gang deler vores indendørs teambyggeri en række fælles ingredienser:

inddragelse af alle i dit hold, uanset sprog, kultur, jobtitel eller fitness niveau

enorm sjov med latter og nydelse i overflod

verdensklasse facilitatorer med omfattende træning og erfaring

kreative præstationsrelaterede holdaktiviteter, som gør det muligt for folk at lære en ny færdighed og arbejde sammen for at skabe et fantastisk slutresultat.

Alle kan være med til at lave teambuilding

Med mere end 20 års erfaring er vi glade for at dele vores erfaringer fra tusindvis af teambuilding øvelser og spil for at gøre din egen teambuilding øvelser indendørs en stor succes. Vi har leveret aktiviteter til mere end 1.000 af verdens førende virksomheder. Du kan stole på os. I vores 20-årige historie har vi aldrig undladt at levere en begivenhed! Ud over vores brede vifte af aktiviteter tilbyder vi en række formater, der passer til ethvert bestemt krav, og for at sikre, at din valgte indendørs teambuilding øvelser er unik.

Vi er stolte af at være fleksible til dine behov og budget. Vi er ikke i færd med at levere hændelser uden for hylderne og vil gerne arbejde tæt sammen med dig for at definere en begivenhed i modsætning til alle andre.

Fra det første telefonopkald eller besked vil vi lytte til dine krav, bekymringer og ønsker. Dette er Creative Team Events-forskellen. Uanset dit budget tror vi, at vi har den perfekte aktivitet for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *