Tæpper Randers

For et tungt tæppe med flere muligheder og smarte design skiller Kvalitet Premium Weighted tæppe sig som det overordnede valg.

Kvaliteten laver deres vejede tæpper i en udvidet størrelse – 48 “x 78”. Mange andre vægtede tæpper i denne størrelsesbeslag er kun 72 inches lange. De yderligere 6 tommer gør dækningen mere praktisk til folk i alle højder uden at tabe fordelene ved vægten ved at øge tæppets samlede bredde. Dette tæppe står også for brugen af ​​glasperler, fordi mange mennesker finder de små glasperler, der er mere støjsvage end plastpellets og giver en mere jævn vægtfordeling.

Afslutningen på dette bedste vægtede tæppe er, at det indeholder et aftageligt dynebetræk – fås i flere materialer (afhængigt af vægt). Vælg mellem bomuld og fleece for en varm fuzzy føler eller bomuld og minky til et silkeagtigt blødt låg. Eller tag dækslet ud og nyd følelsen af ​​100% bomuldstæppet inde. Bare husk at dette vægtede tæppe ikke kan vaskes af maskinen – kun håndvask anbefales. Det medfølgende dynebetræk gør pleje af Kvalitet Premium vægts Tæpper Randers som er mere håndterbare. Hvis du vil have et vægtet tæppe, der giver jævn, beroligende pres fra hoved til tå og indeholder et vaskbart låg til nem vedligeholdelse, skal du vælge dette populære vægtede tæppe fra Kvalitet.

Hvad skal du vælge et godt tæppe

Hvis du ikke har meget at bruge på et tungt tæppe, men stadig vil have fordelene ved denne naturlige søvninducer, skal du tjekke Restorology Weighted Blanket.

Dette vægtbestemte tæppe er tilgængelig i få forskellige størrelser, men den 12-pund vægtede tæppe (et godt udgangspunkt for de fleste) kommer i en 60 “x 80” størrelse. En bekymring er, at den større størrelse af dette tæppe kan udbrede vægten over sengen mere end personen nedenunder, men mange glade ejere af dette tæppe synes at føle sig ellers. Hvis det føles for let, kan tæppet også foldes for at give yderligere kompression.

Tilføjelse til værdien af ​​dette budgetvægtede tæppe er det medfølgende dynebetræk. Dynedækslet kan nemt vaskes af maskinen. Men et par personer nævnte, at dynen er lidt varm på grund af sit overdådige mikrofiberdæksel. Da tæppet indeni er 100% bomuld og ikke vaskes af maskinen, kan det være en vanskelig beslutning for varme sovende. Men for et billigt vægtet tæppe, der ikke skrumper på de nødvendige komponenter, har Restorology Weighted Blanket været en succes for mange mennesker.

Vægtede tæpper i Randers har været meget vant til at hjælpe børn med autisme, angst, ADD og mange andre tilstande, der forhindrer en god nats søvn. Hvis du leder efter et børnevenligt vægtet tæppe, er Harkla Weighted Blanket vores top anbefaling.

Hvilke helbredsmæssige egenskaber har tæpper

Disse vægtede tæpper til børn kommer i størrelser, der passer til vægten af ​​mindre børn. Tæpperne varierer i størrelse fra 3 fod til mere end 5 fod for ældre børn (eller endda voksne!) De tilsvarende vægte starter en super let 5 kg perfekt til børn i 30 til 40 kg rækkevidde og stigning. Det kan være svært at finde vægtede tæpper så lette som 5 kg, så dette tæppe fra Harkla kan være den perfekte løsning til dit unge barn.

Harkla Weighted Blanket indeholder andre praktiske funktioner til et tæppe, der bruges af børn. Den bløde minke dynebetræk har en tekstureret finish for at give et beroligende præg for børn, der søger sensorisk indgang. Og hver forælder ved, at vaskbare tæpper er en nødvendighed for børn, så dynebetræk og 100% bomuldstæppe er maskinvaskbare. Mange vægtede tæpper har et vaskbart dynebetræk, men mangler evnen til at vaske det indvendige tæppe. Da børn er tilbøjelige til ulykker, spild og mere, er evnen til at vaske det vægtede tæppe selv et stort plus. Hjælp dit barn til at nyde søde drømme med Harkla Weighted tæppet i en størrelse, der passer lige til dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *