vores køkkenlåger

Når vi planlagde renoveringen, besluttede vi to værelser ville være vores vigtigste splurges: master badeværelse og køkkenet. Men bare fordi vi planlagde at lægge nogle high end-finish i disse to rum, betyder det ikke, at vi ønskede at bruge en formue på hver eneste ting. Skabene var et område, vi vidste, at vi kunne spare.

Jon og jeg har været mange skræddersyede hjem – smukke huse med rigtig smukke finish. Vi har virkelig studeret disse boliger og analyseret deres finish for at finde ud af, hvad vi ønskede at gøre i vores. Det, vi har opdaget, er, at meget få huse har faktiske “brugerdefinerede” frysere. De fleste skræddersyede virksomheder vil i det væsentlige designe dit rum ved hjælp af deres produkter, i stedet for at bygge noget specifikt til dit hus. De fleste fryseskabe er stort set de samme. Det er dørene der gør en forskel.

Der er nogle rigtig talentfulde kabinetter og de er værd at betale for, men det var bare ikke i vores budget. Jeg begyndte at lave lidt forskning og kom på tværs af dette smukke køkken. Min kæbe faldt, da jeg lærte, at de ikke var skræddersyede skabe. I stedet brugte hun et firma kaldet Semi-Handmade.

Se hvad gode køkkendøre er

I det væsentlige bygger de skræddersyede skabsdøre til Ikea fryseskabe. Vi har virkelig undersøgt Ikea køkkener og har brugt dem i vores udlejningsejendomme før, og bokse er faktisk rigtig gode. De er af god kvalitet og har mange gode funktioner. Vi var ikke forelsket i nogen af ​​Ikeas dørindstillinger / farver dog, så det syntes som en god løsning. Det er dyrere end et lige Ikea-køkken, men ikke så dyrt som et komplet tilpasset køkken. De er baseret i Californien, så fragt er ret overkommeligt.

At arbejde sammen med virksomheden var ret nemt. Vi har designet vores køkkenlåger ved hjælp af Ikeas køkkenplanlægger (hvis du aldrig har brugt dette før, et par tips: onlineversionen slags slag. Det er værd at gå ind i butikken og arbejde på den der. Bare gør det ikke lige før lukketid fordi computeren bogstaveligt talt slukker for computeren, og du vil miste alt ubesvaret arbejde. Ja, vi lærte det på den hårde måde).

Vælg de rigtige køkkendøre

Når køkkenet var temmelig meget designet, sendte vi da Semi-Handmade. De gennemgik planerne og lavede nogle gode forslag til enkle ændringer. Når det var færdiggjort, lagde vi lige ordren til dørene og flydende hylder (vi gik med DIY Shaker-stilen) og ventede på, at de skulle gå i produktion. De blev sendt direkte til vores hjem og derfra behøvede de bare at blive malet og installeret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *