chokolade

GCC betaler 1 ECU (65%) pr. Kg mere for bønnerne end den lokale pris, og i mange af kooperativets bedrifter er der også involveret i forvaltningen af ​​jorden samt plantning, dyrkning og høst af kakao. Kakaoen vokser helt naturligt uden brug af kemiske pesticider, herbicider eller gødninger og er certificeret organisk af CERES. Grenada Chokolade Company barer eksporteres over hele verden. De mest populære er Salty-Licious og Nib-A-Licious barer.

Tri øen Chokolade – Det yngste chokolademærke på øen blev for nylig lanceret på markedet den 12. maj 2018. For nogle år siden arbejdede Aaron Sylvester i musikbranchen i London. Han besluttede derefter at gå tilbage til sine grenadiske rødder og drage fuld fordel af det land, som hans bedsteforældre Fitzie og Veronica gav videre til ham. Nu tilbyder kakao-bønder og chokoladeproducent 3 forskellige chokoladebarer: 80% kakao St. Marks, 56% kakao St. Andrew’s og 75% kakao St. Andrew’s.

Tri Island chokoladebarer lavede træ til bare i Grenada.

Jouvay Chokolade – Den mest “industrielle” chokolade chips fremstillet på øen, Jouvay Chokolade er fremstillet i Diamond Chokolade Fabrik, et tidligere rumdestilleri, der blev bygget af franske munke i 1774. Brandet har et særligt samarbejde med Larry Burdick, grundlægger af LA Burdick Chokolade, der bruger denne coverture, lavede træ-til-bar i Grenada for hans kreationer.

Chokoladefirmaer er i problemer

For at fremme granadisk kakao og chokolade blev Grenada Chokolade Festival grundlagt i 2014 af Magdalena Fielden, lidenskabelig chokolade elsker med mexicansk oprindelse og ejer af True Blue Bay Boutique Resort i St. George’s. Festivalen tager plads hvert år i maj og varer i 9 dage. Fra kakao gårdture til yoga med chokolade, tilbyder denne begivenhed en 360 ° oplevelse centreret om den fantastiske mad, der vokser på øen.

Den 20. februar 2018 er Grenada Cocoa Association blevet redet ud af den granadiske regering. Dette viste ineffektiviteten hos en organisation, som kakao landmænd selv har gjort meget lidt for at fremme for brugen af ​​den grenadiske kakao rundt omkring i verden.

På den anden side har træ-til-bar-bevægelsen i Grenada lagt granadisk kakao og chokolade på kortet og gjort dem berømte rundt om i verden. Det er et primært eksempel på, hvordan værdien af ​​kakao bønner kan øges ved at lave chokolade eller halvfabrikata af kakao. Fremtiden for chokolade lavet i Grenada vil sandsynligvis se en etablering og bekræftelse på det lokale marked først, efterfulgt af øget eksport for at tilfredsstille ivrige chokoholiker rundt omkring i verden. Grenada vil altid være taknemmelig for Mott Green for at redde kakaoindustrien på øen og vise vejen for en bedre fremtid for kakaobønder.

Fremtiden er lys for Granada og deres chokolade industri

Hvad der sker i Grenada følges af en verdensomspændende tendens af kakaoproducenter, der er træt af at give deres dyrebare kakao væk til eksport, de skaber mere værdi for deres familier, deres samfund og deres lande ved at hvordan man laver chokolade.

Få din gane klar. Mere utroligt granadisk chokolade bliver snart serveret på bordet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *