garderobeskabe

At holde tøjet i toppunkt mellem årstiderne kan være en udfordring, især når man går mellem de ekstreme varme til kølige måneder Brisbane, Sunshine Coast og Gold Coast. For mange mennesker kan det være fristende at simpelthen folde og skubbe dit tøj i et plastikkar et sted ud ad vejen som under sengen, men det kan være ret modproduktivt, hvis du vil holde dit tøj i god stand. Et brugerdefineret indbygget garderobeskab hjælper med en pæn og organiseret opbevaring, men der er flere faktorer til sikkert og effektiv opbevaring af tøjet. Denne korte vejledning hjælper dig med at gemme dit tøj, så de bliver lige som du forlod dem.

For at undgå, at snavs, støv og andre forurenende stoffer opbygger og skaber en frustrerende situation efter måneder eller år med opbevaring, skal du sørge for, at dit tøj er ordentligt rengjort, inden det bliver oplagret. Rene tøj føles langt friskere, når de trækkes fra lagerpladsen, og selvom der kan være noget opbevaringsluft, er det helt sikkert starten på det bedste lagringsresultat.

Forskellige tøjtyper fungerer bedre med forskellige garderobeskabe og opbevaringsløsninger, og dine personlige præferencer og opbevaringsmuligheder spiller også en rolle.

Garderobeskabe er noget alle skal have

Hvis du opbevarer dit tøj i en længere periode, kan det være fristende at hænge dem for at undgå at skabe folder. Hængende tøj kan dog beskadige deres form over tid, trække stoffet ud og negativt påvirke udseende og kvalitet. Foldning dit tøj til langsigtet opbevaring er absolut den foretrukne løsning.

Din opbevaringsløsning kan have stor indflydelse på, hvor godt dit tøj overlever opbevaring. Plastopbevaringsbeholdere kan fælde fugt, hvilket vil få dit tøj til at komme ud muggen og muligvis beskadiget fra fugt. Karton kan tiltrække bugs- og gnavere, som du ikke ønsker at angribe dit tøj.

Brug en opbevaringsmetode, der gør at tøj kan trække vejret, bomuldsbeholdere og kufferter er en god mulighed for Brisbane og disse varmere områder, og intet slår et velbygget specialbygget garderobeskab med brugerdefinerede opbevaringsevner til at gemme dine off-season tøj. Du kan se et par før og efter Lifestyle Garderobeskabe eksempler.

3. Hold dine tøj på et køligt, tørt og mørkt sted

Du vil holde dit tøj i en kølig temperatur, så de ikke tiltrækker fugt, og deres størrelse og konsistens påvirkes ikke. Det siger sig selvfølgelig, at de også skal beholdes knogletørre.

En mørk placering er ideel, da du ikke vil have farver til at falme under opbevaring. Et skræddersyet garderobeskab eller lignende kvalitetsopbevaring er ideel.

Hvad hjælper garderobeskabe på med dit tøj

Den lejlighedsvise mølle ser måske ikke ud som en big deal, men de kommer sjældent alene. Moth udbrud i Brisbane og på Sunshine Coast og Gold Coast kan være ødelæggende og kunne koste dig tusindvis af dollars i beskadigede tøj. Der er ikke noget værre end at trække din yndlingsjumper til vinteren for at finde ud af, at den er blevet ødelagt med små huller.

Mølkugler er en mulighed, men de er ikke den sundeste eller mest effektive løsning. Sække af lavendel eller andre plantestoffer vil gøre et godt stykke arbejde med at afvise møl og kan også give dit tøj en lidt pænere duft end mølleboller. Vakuumforseglede tøjposer kan også være gode, men du skal stadig gemme dem et sted sikkert, hvor mus eller andre bugs ikke kan tygge gennem plastik.

5. Check ind på dit tøj

Hvis du bruger en mindre end ideel opbevaringsløsning, skal du sørge for at tjekke ind på dit tøj. Hold øje med tegn på moth eller gnaver angreb, og sørg for alt er i topform for næste sæson. Hvis du har lidt tid på dine hænder, gør det ikke ondt at fluffe dem ud og refoldere dem for fortsat opbevaring.

I resumé skal du sørge for:

Rengør og tør dit tøj grundigt

Brug bomuldsbeholdere eller kufferter, der kan trække vejret

Hold dine bomuldsbeholdere eller kufferter på et køligt, tørt og mørkt sted

Beskyt området mod møller og andre bugs

Tjek dit tøj nu og da

Opbevar dit tøj i en kvalitet, omkostningseffektiv brugerdefineret garderobe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *