anlægsgartner

For at være en effektiv og dygtig anlægsgartner skal du have meget tålmodighed og rolige hænder og et godt begreb om, hvad du vil formidle med din have. Selv om vi ikke kan lære dig, hvordan du skal være kreativ og komme med gode ideer, kan vi vise dig, hvordan du trækker dine ideer til et afbalanceret og velholdt område. Så når du beslutter dig for at du er klar til at skabe dit drømmelandskab, skal du bare huske at stoppe og derefter arbejde.

Står for Scene, Tracking, Order og Positionering. Med disse fire talenter tror vi på Green Thumb Landscaping, at alle kan danne et smukt landskab.

Scene betyder, at du er i stand til at oprette et effektivt billede, der kan ramme billedet som helhed. Hvis du for eksempel vælger at oprette et luftfoto af en and, så vil du måske overveje landskabspleje til sin regning. Dette ville skabe en anden effekt for den mere hærdede del af sin krop. Ved at behandle landskabet som en scene, er du i stand til at tage dine skuespillere (dele af din have) og placere dem på deres rette steder.

Sporing betyder, at der skal være noget at tage øje med. Det mest kendte koncept for sporing i arkitektur af landskabspleje er springvand. Fordi de er i stand til at være en tredobbelt trussel i landskabsverdenen, et still objekt (1), der er i stand til at formidle bevægelse (2) og er i stand til at bringe øjet til centrum ved enten at være større end resten af område eller ved at stå ud i farve eller æstetik.

Hvad kræver det for at blive en god anlægsgartner

Bestilling er den mest opnåelige, fordi når du stirrer på en have, kan du altid fortælle, når noget er ved et uheld ud af sted. Når man er anlægsgartner, er ordren det vigtigste, fordi det tester anlægsgartneren mere end noget andet. Hvis noget ville kræve meget mere arbejde end det er værd, end det ikke er værd at gøre, medmindre du er dedikeret til at bevare det naturlige sted. Kaktus eller bambus er som regel gode eksempler på planter der skal være i orden, fordi de ikke kræver så meget vedligeholdelse at opretholde, hvad de plejer at ligne.

Placering er afgørende for denne liste. For at få et effektivt landskabsdesign skal du sørge for, at intet nogensinde er skjult af noget andet. Når du placerer dine ideer, skal du altid huske at hvis en del af din have nogensinde ikke viser at det slet ikke er en del af din have.

De rigtige anlægsgartner til jobbet.

Vi ved, at denne liste er blevet yderst hjælpsom, det har været yderst nyttigt for os, når vi er ansat eller bragt ud på banen. Bare husk, at hvis du nogensinde er over dit hoved til at stoppe og ring Green Thumb Landscaping i Eau Claire Wisconsin.

Hvad er det bedste ved at være anlægsgartner

Vi begynder at ramme den årstid hvor du enten har en høst til at bringe ind, eller du ikke har. Heldigvis er det for de fleste mennesker en tid, hvor de gerne planlægger frem til næste år. De tænker på at plante en hel grøntsagshave for at se, hvad modne afgrøder de kan bringe ind i det nye år. Med Green Thumb sætter vi altid vores bedste fod frem for at kunne hjælpe med alle, der søger at starte deres første have. Eau Claire er dog et bestemt sted. Så med det fremmer vi vores top fem frø til plantning af en grøntsagshave.

Winter Squash – Jeg vil anbefale voksende squash, og hvis du vil have et ekstra niveau så lad det vokse ved siden af ​​nogle salvier. Sage og squash vil gå mirakuløst sammen, og er et godt valg som anlægsgartner. Voks vinterkampen om foråret, og lav sengene for at de skal vokse, når frosten har forladt godt. Du kan fortsætte med at plante dem gennem sommeren, men aldrig før 15 uger før efteråret.

Spinat – Spinat er en stor kold vegetabilsk. Disse vil vokse og give stor næring for dig og din familie. Plant dine frø i slutningen af ​​foråret for den maksimale svangerskabstid. Jord skal ikke være varmere end 70 grader for optimal spiring. Spinat vokser bedst, når det er 6-8 uger af køligt vejr. Derfor er det vigtigt som anlægsgartner at tage sig godt at sine planter.

Hvilken grøntsag er den værste for en anlægsgartner

Rutabagas – Har jeg valgt Rutabagas fordi de er sjove at sige? Ja. Vil dine børn hader dem? Ja. Disse er optimalt plantet i begyndelsen af ​​sommeren, fordi de helt spire efter ca. 60 dage. Hvilket gør dem perfekte til en høsthøst.

Græskar – Den ikoniske høstgrøntsag. Du kan lave en tærte med det; du kan hule det ud og gøre det til et ansigt og lade det stå uden for døren. Men disse ting har lidt vedligeholdelse for dem! Vine vil have brug for alt fra 50 til 100 FEET af jord. Men de har kun brug for så meget plads til en lille smule. De har brug for rig jord og masser af kompost at spise. I modsætning til de andre grøntsager har du brug for at være lige omkring 70 grader for optimal vækst.

Kartofler – Det er en snydgrøntsag, fordi jeg er sikker på, at du kunne dyrke dem på månen. Du har brug for hældte rækker og halm for at dyrke disse dårlige drenge. Du kan nok dyrke dem inde i dine udhulede græskar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *