billige krydstogter

Ifølge en rapport fra Cruise Lines International Association (CLIA) fra 2016 er krydstogt vokset med 22% over landbaseret ferie. Hvad er grundene til at du skal tage et krydstogt? Rejsende søger en ferie, der giver mere sjov, mere underholdning, fantastisk mad og mere end et rejsemål at udforske i løbet af deres ferie! Du finder alt det og mere, når du vælger et krydstogt.

Hvorfor er billige krydstogter det bedste? Der er virkelig ingen bedre tid end nu at tage et krydstogt, da det virkelig er en af ​​de bedste ferieværdier for din dollar. Du vil blive forkælet hele tiden du er ombord plus en krydstogtsferie kan være afslappende, revitaliserende eller spændende, valget er dit at lave som du kan gøre så meget eller så lidt som du vil. Lad os se!

1. Stressfri planlægning betyder, at jeg vil tage et krydstogt

Det er sådan en lettelse, når du ikke behøver at bekymre sig om logistik af din ferie! Et krydstogt er en bekvem måde at besøge flere destinationer på, samtidig med at man undgår al den angst, der kan komme med at håndtere lokale hoteller, restauranter og transport. Der er ikke mere at køre i midten af ​​natten på udkig efter et hotel, ingen kort at følge, og ingen grund til at bekymre sig om at finde en anstændig restaurant.

Find de rigtige krydstogter til billig penge

2. Nyd flere destinationer, mens du kun ud pakker en gang

Endnu vigtigere, giver en krydstogtsferie dig mulighed for at pakke ud og blive bosat i din hytte uden besværet med at flytte dine ejendele, som du generelt ville, når du besøger flere destinationer. For mig er der ikke noget mere irriterende end bare at komme ind på et hotel, og så skal du pakke alt igen, alt for at rejse til næste destination.

Ifølge CLIA kan et krydstogt være til gavn for dit helbred! Udover muligheder for sund spisning, nedetid / aktiviteter, afslapning og socialisering omfatter en krydstogtoplevelse solskin, frisk havluft og fordelene ved saltvand, hvad enten det er i skibes pool eller på en tropisk strand. Og har jeg nævnt den forkælelse? Der er ikke noget bedre for dit helbred end at føle sig glad.

4. Stor værdi af altomfattende krydstogter

Et krydstogt er en altomfattende ferie, der giver stor værdi for pengene! Du betaler et fast gebyr, der maksimerer dine hårdt tjente feriedollars, plus et krydstogt omfatter måltider og kvalitet om bord underholdning. Du kan også forudbetale for eventuelle udflugter, hvilket betyder at du kan holde fast ved dit feriebudget. Norwegian Cruise Line tilbyder jævnligt fantastiske kampagner til fordel for at inkludere deres populære Free at Sea – afhængigt af når du bestiller dit krydstogt, kan du vælge værditilvækst, såsom gratis Wi-Fi eller en ubegrænset åben bar. For flere detaljer, tjek: Sådan får du en god aftale på et krydstogt.

Find de rigtige krydstogts

Uanset din alder eller aktivitetsniveau, er du sikker på at finde ombord muligheder for at holde dig travlt, eller ej, da det er helt op til dig. Et Freestyle Daily nyhedsbrev vil blive leveret til din stue hver aften, der beskriver de næste dagsaktiviteter, så du kan skræddersy din dag efter dine ønsker. Ombord finder du alt fra swimmingpools og spa til shopping, kasino og underholdning i bredden. Lurer du på dine børn? Norwegian Cruise Line tilbyder gratis ungdomsprogram i alderen 3-17, plus på udvalgte skibe, er der endda en børnehave til babyer 6 måneder til under 3.

6. Så mange valg fører til at vælge krydstogt

Dagens krydstogtoplevelse er fuldstændig tilpasset til at tilbyde det, du leder efter, da der findes en bred vifte af ting, både om bord og på land. Du er i fuld kontrol: Du vælger krydstogtsdestinationen, der tilbyder de porte, du vil besøge. Du kan derefter vælge shoreudflugter, der er skræddersyet til de aktiviteter, du nyder, og du behøver ikke bekymre dig om besværet med at ikke tale et sprog eller forsøge at regne ud valutakurser. Norwegian Cruise Line tilføjer løbende havne til deres rejseplaner, der giver endnu flere valgmuligheder for dit krydstogt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *