bedemand Kolding

Begravelsesboliger eller husholdere har de ansatte, faciliteter og udstyr, der er nødvendige for at hjælpe familien med at pleje minder og sjæl om afdødes liv.

Begravelseshuse er licenseret af staten, hvor de driver forretninger og er generelt reguleret af en eller anden form for statslig regulerende organisation eller bestyrelse. De er også underlagt Federal Trade Commission (FTC) forordninger, der regulerer begravelsesindustrien. FTC’s Funeral Rule er designet til at beskytte forbrugerne mod pres for at købe genstande, som de ikke har brug for, og sikre, at begravelseshuse giver gennemsigtig prisfastsættelse.

Begravelseshuse og bedemænd i dag er enten ejet og drives af en familie eller en gruppe af privatpersoner, eller de ejes og drives af et selskab som Service Corporation International (SCI), StoneMor eller Carriage Services. Disse selskaber (også kendt som konsolidatorer) begyndte at købe familiedrevne begravelsesfirmaer tilbage i 1980’erne og 1990’erne, men tendensen vendte lidt tilbage i 2000’erne, da konsolidatorerne fandt vanskeligheder med at drive disse virksomheder efter store volumenopkøb.

Hvad gør en bedemand for dig?

Når du arbejder med en bedemand Kolding, er der typisk også en anden person, der er inde over, som generelt ville være en begravelsesdirektør. De er uddannede fagfolk, der klarer at administrere nogle eller alle begravelsesordningerne. De tager også sig af de tekniske tjenester vedrørende afdødes omsorg, forberedelse, præsentation og endelige disposition. Udover at arbejde sammen med graveren, kan bedemanden ansættes gennem et begravelseshjem eller huse, mindeselskab og alternative begravelsesforeninger. Du kan også høre ham omtalt som “morticians” eller “undertakers”.

Bedemanden er typisk uddannet på et bachelor-college og et lysthus college. Licenskrav er oprettet på statslig basis og styres af en begravelsesmyndighed i hver stat. For at blive licenseret, kræver mange stater en bedemand, der udbyder en praktikplads og bestiller en statsborgerundersøgelse. Ofte kræves en bedemandslisens til at styre et begravelsessted.

Hvilke bedemænd og begravelseshjem har disse?

Begravelseshjem og bedemænd håndterer de mange detaljer, der har med omsorg at gøre for, den afdøde. De laver også alle arrangementer for begravelsen og mindesmærket. Nedenfor er nogle af de ting, som dit begravelseshjem og bedemand håndterer.

Tilgængelig 24 timer om dagen for øjeblikkelig at reagere, når en død opstår.

Fjerner den afdøde fra dødsstedet til et begravelsessted eller anden facilitet.

Rådfør dig og dine pårørende og laver en begravelsesplan til dig.

 

Bedemanden hjælper den afdøde med den sidste rejse

Arranger balsamering, hygiejnisk vask, påklædning, kosmetologi, frisør og restaurering (hvis nødvendigt) af kroppen.

Håndter administrative forhold som indlevering af dødscertifikatet, udgivelse af dødsmeddelelser og dødsulykker, indgivelse af dødskrav.

Tilby begravelsesprodukter, såsom kister, hvælvinger, urner, memorial kister mv.

Tilbyder papirvarer som gæstebog, memorialmapper, bønkort, bekræftelseskort mv.

Koordiner planer med præst, kirkegård og / eller krematorium.

Sørg for transport til afdøde og familiemedlemmer.

Sikre faciliteter til besøg og service.

Giv musik, blomster og andre elementer i begravelsen.

Overvågning af besøg, begravelsesceremonier og processioner.

Alternativer til traditionelle begravelseshuse

Da markedet for begravelsestjenester er blevet mere konkurrencedygtigt, er nye muligheder begyndt at springe op. Selvom det er godt, fordi det betyder, at du har flere valgmuligheder, kan det også skabe forvirring om, hvor du skal vende. Tabellen nedenfor opsummerer de tjenester, der tilbydes af de forskellige typer begravelsesudbydere. Det finder du også blandt andet hos bedemand i Kolding

En begravelses Service er et firma, der leverer begravelsestjenester, men bruger ikke en selvstændig bygning. Faciliteterne kan f.eks. Være i et stribeindkøbscenter eller en kontorbygning. I de senere år har vi set, at virksomheder, der tilbyder både begravelses- og kremeringsydelser, udnytter eksisterende bygninger i stedet for at eje eller leje fritstående rum.

Bedemand og fortjeneste

** Et mindesamfund er en ikke-religiøs, nonprofit-gruppe, der tilbyder billigere livscyklusydelser. Disse grupper er generelt medlemsbaserede og kræver en vis grad af frivillig aktivitet. De vil forhandle gunstige priser med begravelsesudbydere og gøre disse tjenester tilgængelige for deres medlemmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *